для сертифікації НАССР
ISO 22000 можуть застосовувати всі організації ланцюга виробництва продуктів харчування незалежно від їх розміру і складності. У число організацій, які безпосередньо чи опосередковано залучені, входять, але не обмежуються цим, виробники кормів, виробники продуктів тваринництва, заготівельники диких рослин і тварин, фермери, виробники інгредієнтів, виробники продуктів харчування, оператори роздрібної торгівлі, підприємства громадського харчування, кейтерингові послуги, організації, що надають послуги з прибирання і санітарної обробки, послуги з транспортування, зберігання і дистрибуції, постачальники обладнання, засобів для чищення та дезинфекції, пакувальних матеріалів та інших матеріалів, призначених для контакту з продуктами харчування.
Етапи впровадження Отримати консультаціюАудит потрібен для збору інформації про технологічні процеси, обсяги наявної документації, що супроводжують діяльність потужності.
Готуються нові та доповнюються наявні документи вимогами Системи ISO 22000: накази, посадові інструкції, процедури, інструкції, технологічні документи, програми-передумови. Визначається обсяг необхідних записів - протоколів. Проводиться Аналіз небезпечних чинників та визначення ККТ.
Перегляд документації ISO 22000, внутрішні аудити (моніторинг, контроль за веденням записів ISO 22000), верифікація, розробка коригуючих заходів та контроль їх виконання, підготовка звіту для аналізу з боку керівництва.
Вартість робіт визначається індивідуально, так як залежить від наступних факторів:
Щоб дізнатися вартість скористайтеся безкоштовною консультацією або телефонуйте.
Отримати консультацію