HACCP Consult
Наш досвід — Ваш HACCP

Наші проєкти

Виробництво

Система HACCP/ ISO 22000

HoReCa,
Навчальні заклади

Система HACCP

Продаж харчових продуктів

Система HACCP

Ми знаємо як реалізувати Проєкт «Система НАССР (ISO 22000)» на своєму досвіді

  1. Можливо створити віддалено

    Систему НАССР (ISO 22000) можливо створити віддалено застосовуючи сучасні технології

  2. Кожне впровадження унiкальне

    Систему НАССР (ISO 22000) практично не можливо створити по шаблону, т.я. дуже складно знайти два типових об’єкта з однаковою інфраструктурою, сировиною та технологією одночасно, нажаль таких потужностей дуже мало

  3. Економiя на закупках

    Не потрібно здійснювати необґрунтовані закупки допоміжних матеріалів, послуг або приладів

  4. Легкий аудит Держпродспоживслужби і поліпшення вашої діяльністі

    Співпраця з нами допоможе вам не тільки пройти аудит Держпродспоживслужби, а і поліпшити свою діяльність

Більшість наших клієнтів вважала, що НАССР це недосяжна мета і для того щоб його впровадити та застосовувати необхідно багато коштів, багато часу на розробку та додатково наймати персонал.

Таке нерозуміння негативно впливає на довіру та ставлення до Системи НАССР, тому більшість операторів ринку просто купують документи, формально її впроваджують або отримують сертифікат на Cистему НАССР (ISO 22000) і вважають, що це їх захистить від штрафів з боку Держпродспоживслужби. Але це не так! Просто кажучи одне зауваження буде змінено на інше: «Розроблені, але не впроваджені процедури засновані на принципах системи НАССР».

Доречі, при проведенні діагностичних аудитів ми виявляємо, що більшість підприємств, закладів HoReCa і магазинів виконують основні вимоги санітарно-гігієнічних правил, а це вже перші кроки до Системи НАССР.

Буває і інша ситуація, коли замовник вже має розроблені документи Системи НАССР та сертифіковану Систему за стандартом ДСТУ ISO 22000, але за результатами внутрішнього аудиту виявляється, що документи мають хаотично викладені вимоги, які зовсім не стосуються діяльності потужності але при цьому більшість вимог Системи виконуються працівниками.

Буває так, що Замовнику приходиться шукати нове приміщення, т.я., наприклад, відсутня можливість забезпечення питною водою для підтримання належного санітарного стану при виробництві харчового продукту.

Тому ми не просто проводимо діагностичний аудит або формально розробляємо Систему, а на сам перед оцінюємо всі ризики та вимоги чинного законодавства до конкретної потужності та виробництва, щоб Замовник отримав максимальну користь від співпраці з нами та мав змогу і в подальшому самостійно керувати своєю Системою.

Ми допомагаємо Вам:

  • відкрити бізнес з «нуля»: визначити вимоги до розміщення потужності, необхідний мінімум документації для початку роботи згідно вимог харчового законодавства України;
  • на етапі проектування або реконструкції приміщення визначити мінімальні вимоги до набору приміщень;
  • розробити всі необхідні документи, що вимагається Системою НАССР (ІSO 22000);
  • навести порядок у документації – прибрати зайві та ввести необхідний мінімум записів;
  • усунути перетинання технологічних потоків;
  • створити технологічну документацію;
  • розробити технічні умови;
  • створити систему простежуваності сировини та готової продукції;
  • навчати персонал вимогам Системи НАССР (ISO 22000);
  • провести аналіз та відкоректувати марковання харчового продукту;
  • провести внутрішні аудити;
  • підтримувати та поліпшувати Систему НАССР (ISO 22000);
  • підготуватися та пройти аудит Держпродспоживслужби або вашого замовника.
Ми надаємо 100 % гарантію

якщо до документів при аудиті Держпродспоживслужби будуть обґрунтовані претензії, ми безкоштовно її переглянемо та виконаємо всі приписи, які стосуються документів та організації процесів на потужності.

Виникли питання, телефонуйте або пишить — ми допоможемо.
Консультації безкоштовні!
+380 63 354 60 66

Отримати безкоштовну консультацію або вартість робіт

*обов’язкове поле